Ime kojemu možete vjerovati - Peugeot scooters

Dobrodošli u Peugeot skutere. Mi smo jedini ovlašteni uvoznik za Peugeot mopede, skutere, dijelove i pribor u Hrvatskoj.

Naš raznovrstan raspon skutera dostupan je ovdje na ovim stranicama i diljem Hrvatske u našim ovlaštenim Peugeot Scooter centrima. Da biste pronašli svog najbližeg Peugeot distributera, molimo Vas da upotrijebite lokator trgovca koji će tražiti vaše područje i pružiti potpune informacije, uključujući trenutne mopede i skutere za prodaju, posebne ponude, karte, kontakte, radno vrijeme itd.

Ime u koje se možete pouzdati - Peugeot.

Europski proizvođač s više od stotinu godina iskustva u polju 2 kotača. Najstariji proizvođač motocikla na svijetu. Poznat po svojoj nenadmašnoj kvaliteti, izvedbi, najsuvremenijem dizajnu, izdržljivosti, minimalnom utjecaju na okoliš i što je važnije, vrijednost za novac. Peugeot nudi 50cc mopede, 125cc skutere, maksi skutere, trokotače, u velikom broju boja i posebnim izdanjima, prilagođeno različitim ukusima. Naši imenovani trgovci mogu vam ponuditi savjete o pravom skuteru za vaše potrebe, uz probne vožnje, obuku za vozače, načine financiranja, odjeću, kacige i opremu, kako biste prilagodili svoj moped ili skuter vašim zahtjevima. Možemo vam ponuditi sve što vam je potrebno da biste potpuno bili 'on-the-road'.